Blogging siden 2007

I dag er det 15 år siden jeg startet bloggen Tilte på VGB
Det var en fin tid, men alt har en ende. Mange av oss flyttet til Bloghog etter det, men den plattformen ble driftet av en privatperson og det ble antagelig for mye jobb og for lite glede med den. Jeg husker ikke når Bloghog ble nedlagt, men de fleste har fortsatt skrivingen på Facebook og/eller Twitter, noen har opprettet egne blogger på wordpress.com, blogger.com og tilsvarende.

Jeg er ikke den som skriver på bloggen min oftest, men jeg har muligheten. En tanke som har modnet en stund er å kutte ut Twitter helt og begrense Facebook en del, og heller konsentrere meg om å skrive her.
Det er like enkelt å linke til artikler i nettaviser her som på Facebook, da kan jeg skrive her og eventuelt legge ut en link på FB

Vi får se hva som skjer videre, noe skriverier blir det uansett 😀