Sløvelørdag

I dag har jeg ikke tenkt å gjøre noe som helst nyttig, så sant avislesing ikke regnes som nyttig da, i så tilfelle skal jeg gjøre mye nyttig i dag 🙂

Jeg er så heldig at jeg vikarierer som teknisk tegner hos Cosmic Bygg AS  i Sandefjord for tiden:) Mange koselige personer som jobber der og lokalene er flotte:)
Det er drømmejobben:)

Kjøringen på motorveien går så det koster etter, 110 km/t er akkurat passe 😉 jeg bruker ikke mer enn 40-50 min. avhengig av trafikken inne i byen, det er mye graving og stengsler ved rundkjøringene ned Sandefjordveien. Kommer jeg et par minutter for seint til avkjøringen fra E18 så  treffer jeg køen med biler og busser😐

På E18 fra påkjøringen fra Hof og til avkjøringen til Borgeskogen er det mange som bruker motorveien som lokalvei, og selvfølgelig for dem, er det ikke nødvendig å komme opp i hastighet, men lunte bortover i 90-100, gjerne i begge filene 😠
Ikke snakk om å slippe forbi oss som skal videre:evil:
Jaja…fram kommer vi alle sammen:)

Men nå venter avisene på meg:)
Ha en god lørdag:)

image

Utsikt fra kontoret

mitt

🙂

3 tanker om “Sløvelørdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.