Nytt år, nye muligheter

I dag er siste fridag før nytt arbeidsår for meg. Lurer på hva som venter 🙂

Jobber for meg selv så jeg får kun igjen etter innsats, trenger å satse på bedre lønn i år 😉 Det jeg må starte med er å få opp selvtilliten, klarer ikke å markedsføre meg selv så godt for tiden.

Dette skal jeg klare 🙂

6 tanker om “Nytt år, nye muligheter

  1. Det er jo alltid viktig med den der positive innstillingen. Og den later det jo absolutt til at du har. Og nå har det allerede gått en arbeidsuke inn i det nye året. For vårt vedkommende har det gått strålende. Håper du kan si det samme. Uansett, ha en fin helg. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.